051 374 904
info@merela.si

POSLOVALNICE:
PE Ljubljana: Dunajska cesta 129 | tel.: 01 438 42 10; 051 374 904
PE Celje: Gregorčičeva 2 | tel: 05 904 44 06; 051 655 677
PE Brežice: Kajuhova ul. 1 | tel: 05 905 48 55; 051 263 435

Z naravo do boljšega počutja

GAMA OGNJIČEVA zeliščna vitaminska krema

Šifra izdelka: 5115
Za nego preobčutljive in iritirane kože, ohranjanje vitalnosti in mladostnega videza. Za nego kože po soncu, vetru in mrazu.
14,30 
vključno z DDV
  • <img class="col" src="/files/sys-img-shop/naravni-izdelek.png" />
  • <img class="col" src="/files/sys-img-shop/brez-konzervansov.png" />
  • <img class="col" src="/files/sys-img-shop/brez-umetnih-barvil.png" />
  • <img class="col" src="/files/sys-img-shop/slovenski-izdelek.png" />

Gama OGNJIČEVA zeliščna vitaminska krema 50 ml

100% NARAVEN PROIZVOD BREZ KONZERVANSOV, BARVIL IN UMETNIH DODATKOV.

Namen:
Za nego preobčutljive in iritirane kože, ohranjanje vitalnosti in mladostnega videza. Za nego kože po soncu, vetru in mrazu.

Način uporabe:
Kremo se nanaša na obraz kakor tudi na druge dele telesa v tankem sloju in se jo vtira v kožo z rahlimi krožnimi gibi.

Sestavine:
Voda / Ognjič / Divja mačeha / Plahtica / Kamilica / Repinec / Hrastova skorja / Vitamin B5 Pantenol / Olje borage / Vitamin A in E.

Ali veš...
GAMA OGNJIČEVA KREMA - optimalna naravna hranljiva esencialna linija šestih izbranih zelišč, vitaminov A, E, B5-Pantenol ter olja borage (vsebuje največ gama linolenske kisline, nenasičene maščobne kisline), ki jih potrebuje organizem za izgradnjo bioloških membran ter nastanek tkivnih hormonov. Preobčutljivo in iritirano kožo revtalizira ter ji povrne vitalnost, svežino in mladosten videz.

Zdravilni OGNJIČ - je predvsem zelišče za kožo in učinkovito zdravilo večino manjših poškodb kože. Uporablja se za rane in odrgnine, maže se na pordelo in vneto kožo, manjše opekline in sončne opekline, akne in najrazličnejše izpuščaje.
Pomaga tudi pri različnih glivičnah okužbah kože, na primer tinei, atletskem stopalu in gobicah. Je zdravilni antiseptik, nekatere sestavine te rastline pa delujejo proti glivicam ( predvsem smole), bakterijam in virusom. Zelišče je tudi adstringens za kapilare, zato zelo pomaga pri celjenju ureznin in drugih ran ter zdravljenju krčnih žil in raznih vnetij.

DIVJA MAČEHA - se uporablja kot čistilno zelišče in se predpisuje pri raznih kožnih ekcemih, pri mozoljavosti, impetigu ( to je vnetjih z gnojnimi mehurčki), pri nevrodermatitisu in luskavici.

Nazaj

Več kot 350 izdelkov

Možnost dostave na dom

100% pokritost Slovenije

Popolnoma varen nakup!

Naročite se na naše e-Novice in vas bomo redno obveščali o novih ali izdelkih v akciji. Prav tako ste lahko deležni tudi popustov na posamične ali vse izdelke.

Seštejte 2 in 4.